Бившият барабанист и съосновател на съвременните метъл гиганти Slipknot Джоуи Джордисън почина на

...
Бившият барабанист и съосновател на съвременните метъл гиганти Slipknot Джоуи Джордисън почина на
Коментари Харесай

Отиде си един от основателите на Slipknot

Бившият барабанист и съосновател на съвременните метъл колоси Slipknot Джоуи Джордисън почина на 46 години, оповестяват Франс прес и ТАСС, като цитират известие на фамилията. Не се показва съответна причина за гибелта на музиканта, само че се споделя, че той е умрял в съня си. Погребението му ще бъде в стеснен фамилен кръг.



" Смъртта на Джоуи ни остави с разрушени сърца и възприятие на неописуема тъга. Всички, които го познаваха, разбираха бързия му разум, нежната му персона, огромното му сърце и любовта му към всичко, обвързвано със фамилията и с музиката ", написа в изказването



Дълги години Джордисън се бори с тежко неврологично заболявание - трансверзален миелит, състояние, при което настава инфектиране на целия напречник на гръбначния мозък в един или няколко сегмента, както и множествена склероза. Джоуи напусна Slipknot през 2013-а, като по-късно свири в групите " Scar the Martyr " и " Sinsaenum ". Slipknot е основана през 1995-а в щата Айова. Джордисън е барабанист на групата повече от 18 години. През 2006-а бандата получи премия " Грами " за песента си " Before I Forget ".

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР